Matchbook via BET-IBC

banner

Дали сте:

 • Професионален обложувач?
 • Аматер?
 • Новајлија?
 • Можеби сте трговец или арбитражен обложувач?
 • Ако би сакале да ги искористите предностите на добрите зделки, да добиете пристап на водечката Берза и да се обложувате на сите главни спортски настани и натпревари, тогаш дозволете да ве запозанеме со една од најдобрите Берзи во светот на: Matchbook!

  Ќе имате предност во однос на:

 • Провизија: 1% + без екстра плаќања за премиите
 • Коефициенти: Берзите по дифолт обезбедуваат до 25% подобри коефициенти, а Matchbook е вашиот посветен партнер во оваа кампања
 • Ликвидност , и станува се подобра!
 • Нема никакви чуда, едноставно добар пристап кон клиентите и добар бизнис план: растете со Matchbook!