Maxbet, Sbobet, Pinnacle и BetISN се врвни азиски обложувалници кај кои можете да отворите сметки за услуги на агент како BET-IBC. Нашата листа на азиски обложувалници кај кои можете да отворите сметки, нема да биде комплетна без вклучувањена Размена како Matchbook. Обложувањето на спортови преку агент значи нудење на опции и обезбедување дека нашите корисници ги добиваат најниските маргини на пазарот. А за оние кои навистина сакаат да го допрат врвот и да се обложуваат во обложувалници без лимит, нашиот VIP-IBC ќе се погрижи да бидат задоволни.