Преносни „Parlay“ облози, комбинации и акумулатори

Поставување на Преносен „Parlay“/Комбинираноблог значи дека Вие всушност правите повеќекратни обложувања на различни настани. Еден традиционален акумулатор изгледа вака:
• Селекција 1:Тим A @ 1.274
• Селекција 2: Тим B @ 2.020
• Селекција 3: Тим C @ 2.0
Во горниот случај е покажaно дека облог е ставен на Тимот А, Тимот Б и на Тимот Ц, дека ќе победат против своите ривали.
Ако сите три тима победат, исплата ќе биде на квотите на трите сета помножени заедно.
1.274 x 2.020 x 2.0 = 5.146
Ако било кој од трите селекции е неточна, тогаш нема да освоите ништо, комбинацијата целосно ќе биде изгубена. Кога една или повеќе игри резултираат како "поместена / поништена / откажана", добивките ќе бидат прекалкулирани и оние кои ќе бидат" поместени / поништени / откажани ", ќе се сметаат со 1,0.

Bet-IBCдоаѓа со примамливи алтернативи за оние кои се заинтересирани за Преносни „Parlay“/Комбинирани типови на обложување: PS3838- со најдобра вредност и најниски маржи, Maxbet - број еден Азиска обложувалница, Sbobet - специјалисти за Азиски Хендикеп обложувања и BetISN - со најконкурентните коефициенти за Над / Под пазарите.

Преносни „Parlay“ облози на PS3838

Преносни „Parlay“облози може да се стават помеѓу различни лиги, различни спортови, па дури и на настани во живо.

Како да ставите преносен „Parlay“ облог на PS3838:

 • Откако ќе се најавите на Вашиот профил, изберете го спортот за кој сте заинтересирани од менито на левата страна.
 • Изберете преносен„Parlay“облог од неколкуте опции за обложување.
 • Изберете ги коефициентите за кои сте заинтересирани со кликнување на нив.

Pinnacle Спортска Комбинација

 • По внесување на сите селекции, треба да го наведете Вашиот влог на Тикетот за Обложување.
 • Кликнете на Стави Облог копчето за да го поставите Вашиот облог.
 • Потврдете го облогот со кликнување на OK во поп-ап прозорецот и вашиот комбиниран облог се готов и поставен.

PS3838 наспроти Betfair

Pinnacle Sports наспроти Betfair Комбо

Преносни „Parlay“ облози на Maxbet

На Maxbet постои максимум дневен лимит за исплата на било кој Микс на преносен „Parlay“ облог, или на серија на Микс преносни „Parlay“ облози. Ве молиме проверете на Maxbet за да бидете сигурни дека не ги надминувате лимитите.
Кога Микс на преносен „Parlay“ облог, кој вклучува спорт со различни максимални лимити за исплата е поставен, тогаш најнискиот максимален лимит ќе биде применет.
Можете исто така да ставите во игра/во тек/во живо во-игра облог на комбинација, потребно е само да ги следите истите чекори како во случајот на облози на комбинации пред-натпревар.

Како да ставите Микс преносен „Parlay“ облог на Maxbet:

 • Откако ќе се најавите, оди до Микс преносен „Parlay“ облог делот на менито од левата страна.
 • Ќе се прикаже листа на спортови достапни за комбинациии при обложување. Стандардно селектирани се сите спортови, но Вие можете да ги селектирате или де-селектирате прикажаните дисциплини по Ваша желба.
 • Изберете го коефициентот за која сте заинтересирани за да го додадете облогот кон Вашиот тикет. Не постои ограничување на селекции и Вие можете да се обложувате на различни спортови и лиги на еден Беттикет.

MAXBET Комбинација

 • Откако ќе го направите Вашиот избор внесете ја висината на облогот и кликнете на Процесирај Облог копчето.
 • Потврдете го облогот со кликнување на OK и во двата поп-ап прозорци – Вашиот облог сега е поставен.

Maxbet наспроти Betfair

<MAXBET vs Betfair Combo

Преносни „Parlay“ облози на Sbobet

- Микс преносен „Parlay“ облог е вид на обложување најчесто достапно за популарни спортови вклучувајќи фудбал, кошарка или бејзбол.
- Мора да имате минимум 3 селекции од различни настани за да се формира Микс преносен „Parlay“ облог.
- Секој пат кога ќе поставите облог, износот на минималниот и максималниот облог е прикажан во долниот дел на вашиот тикет за обложување.
- Вашиот акумулатор може да биде составен од различни лиги и спортови.
- Акумулатор може исто така да биде поставен и на настани во живо.

Како да направите преносен „Parlay“ облог:

 • Откако ќе се најавите на Вашиот профил, одите на менито за селекција на преносен „Parlay“ облогот на долната лева страна на веб-страната.
 • Потоа изберете Микс преносен „Parlay“ облог .
 • Фудбал е избран стандардно, но можете да изберете и друг вид на спорт.
 • Изберете го коефициентот кој Ве интересира за да го додадете на облогот на вашиот купон, не постои ограничување на селекциите кои може да ги направите и можете да се обложувате на различни спортови и лиги на еден Купон.

SBOBET Комбинации

 • Внесете ја сумата со која сакате да се обложите и кликнете на Поднеси копчето за да го ставите Вашиот облог.
 • Потврдете го облогот со кликање на OK во поп-ап прозорецот, и Вашиот Микс преносен „Parlay“ облог е готов.
 • Откако ќе го потврдите Микс преносниот „Parlay“ облог, на екранот ќе се појави порака со известување за потврда. Кликнете OK на пораката која ја гледате на екранот за да го комплетирате облогот.

Sbobet vs Betfair

SBOBET наспроти Betfair Комбинации

Преносни „Parlay“ облози на BetISN:

- Моментално комбинираните облози се достапни само за Фудбал и Кошарка.
- На истиот тикет може да направите обложувања од различни лиги и спортови.
- Преносни „Parlay“ облози се достапни и за настани во живо.

Како да направите Преносен „Parlay“ облог на BetISN:

 

 • Кога сте најавени на Вашиот профил, на менито кое се наоѓа на левата страна изберете го спортот за кој сте заинтересирани.
 • Од опциите кои ќе се појават под (избраниот спорт) изберете – Микс преносен „Parlay“ облог.
 • Од квотите што може да ги видите на Вашиот прозорец, изберете ги оние што ги сакате.

 

BETISN Комбинации

 

 • Напишете ја висината на влогот кои сакате да го ставите и кликнете на Процесирај Облог копчето.

 

BetISN наспроти Betfair

BETISN vs Betfair Комбинации

Зошто да ги користите овие букмејкери за комбинирани обложувања:

Како обложувач со опширно познавање и знаење, Вие сте во потрага по голем број на различни спортски настани, коефициенти кои ветуваат, како и разновидност на интересни пазари за градење на комбинирани облози кои ќе ви донесат најмал ризик, и ќе ги зголемат шансите за импресивни добивки?

Четирите Азиски букмејкери се совршени за Вас!

Со атрактивни коефициенти, импресивен број на спортски настани и огромно искуство со Обложувачи од целиот свет, тие ви овозможуваат достап да го сето она што го барате.
Направете го Вашето искуство со комбинираното обложување по стимулирачко, поудобно и по веројатно да успее со нашите букмејкери – PS3838, Sbobet , Maxbet and BetISN.

Комбинирани Облози