Отворен Најдобра Берза за Обложување Cметка

Преглед за Најдобра Берза за Обложување

Цврсти факти за Најдобра Берза за Обложување:

 • исти коефициенти како Betfair
 • иста ликвидност како Betfair
 • провизија на победа 3%
 • НЕМА ТАКСИ ЗА ПРЕМИУМ

Вовед Најдобра Берза за Обложување

BET-IBC ви претставува една сосема нова обложувачка берза која ќе го однесе вашето обложувачко искуство на ново ниво, и ќе ви даде можност да поставувате облози за импресивни коефициенти, без оглед на тоа каков тип на играч сте. Поискусните играчи знаат дека за една размена да понуди толку високи коефициенти кои ќе ги привлечат постарите играчи, мораат да имаат голема ликвидност. Но, за 9wickets, не е само висината. Таа е огромна и претставува основа преку која тие излегуваат на пазарот за да го потврдат своето место на врвот.

Исто така, НЕМА ТАКСА ЗА ПРЕМИУМ. Па, не трошете повеќе време, пополнете ја формата за регистрација и започнете со својата најдобра обложувачка размена веднаш.

обложувајте се на Најдобра Берза за Обложување преку bet-ibc

Најдобра Берза за Обложување & BET-IBC

Нам воопшто не ни е проблем да ви помогнеме да ја отворите вашата сметка на Најдобрата Берза за Обложување. BET-IBC токму тоа и го прави, и одлични сме во тоа! Процесот е вообичаен. Само пополнете ја регистрациската форма за да започнете да ставате облози преку сметката која ќе биде отворена во евра. Секогаш ви стоиме на располагање за било каква помош и за одговори на вашите грижи и прашања.

Дополнителна добивка за вас е и тоа што, доколку ги изберете нашите услуги, можете да ја користите и опцијата која ја нудиме за трансфер на средства од една сметка на нашата Најдобра Берза за Обложување, или обратно, под услов, секако, двете сметки да се во иста валута и да биле отворени преку BET-IBC.

Регистрирајте се веднаш и дајте си шанса да ја истражите Најдобрата Берза за Обложување и неверојатните опции за обложување кои ги нуди. Создавајте ја вашата обложувачка иднина сега, верувајќи им на BET-IBC и врвната обложувачка берза!

Преглед

Дефиницијата за правилна обложувачка размена вели дека играчите можат и да постават и да повлечат облог на голем број на пазари на спортски настани кои се нудат во различни спортови. Во овој момент (14.01.2018) најдобрата обложувачка размена ги нуди следниве спортови:

 • Фудбал
 • Кошарка
 • Трки со коњи
 • Крикет
 • Рагби унија
 • Тенис
 • Американски фудбал

Сите други опции кои веќе се темел на размена со добра репутација, ги има и тука:

 • Обложување за време на натпревар (In-Play) за оние кои сакаат да се обложуваат во реално време додека трае натпреварот
 • Обложување со еден клик (One-click-bet) за многу побрзо да го ставите вашиот облог преку внесување на посакуваните износи и коефициенти однапред
 • Верзија достапна на мобилен телефок преку која сме достапни секогаш и секаде преку вашиот смартфон, таблет или друго средство кое може да се поврзе на интернет.

Ве молиме имајте предвид дека кај обложувачката размена нема да функционира API/софтвер за тргување.

Интерфејсот на веб страницата е прилично функционален и доста брз. Сите опции се едноставни и се подразбираат, додека одделот за помош е доста сè опфатен. Во моментов, нема почетна страна, па доколку сакате пристап до бескрајните можности кои ги нуди, мора прво да станете член.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!