BETISN НА BET-IBC

Горди сме да објавиме дека уште еден ветувачки Букмејкер е додаден кон нашето портфолио- BETISN. Иако е нов играч на Азискиот пазар , BETISN нуди опции како за новајлиите и така и за оние кои се обложуваат со големи суми.

Проверете ги новите можности кои овој букмејкер ги нуди на нашата посветена веб-страница.

За било какви дополнителни информации, слободно контактирајте го нашиот BET-IBC Тим за Поддршка!