BOOKMAKERS

Betisn

Генерални информации:

Create an account
Почетна Страница:
www.isn99.com
Јазици на Веб-страницата:
Англиски, Поедноставен Кинески, Традиционален Кинески, Индонезиски, Корејски, Виетнамски, Тајландски Компанија / легална форма:
Oak Tree Services Limited
Јурисдикција:
Philippines

Контакт

E-пошта за Поддршка:
support@999isn.com
Телефонски Број:
+ 63 2 555 4399
Скајп:
достапен само за корисници кои се логирани
Веб-разговор:
достапен само за корисници кои се логирани
✓ 24h поддршка

За Betisn, добивате подарок или 0,1% од обртот, доколку вашиот месечен (се пресметува по календарски месеци) обрт достигне или надмине 300.000 евра (во еквивалент на други валути)

Вовед

BetISN е нов играч на азискиот пазар во споредба со другите веќе утврдени гигантски брендови. Овој букмејкер нуди опции како за новајлиите и така и за оние кои се обложуваат со големи суми, па затоа дефинитивно вреди да се проба!
BetISN е букмејкер управуван од страна на Oak Tree Services Limited, која поседува лиценца за онлајн букмејкер издадена од First Cagayan Leisure and Resort Corporation.
Вредностите во основата на BetISN се углед, чесност и интегритет. BetISN верува во здрав и динамичен пазар кој е константно во движење, и кој има простор за сите видови на членови со различни големини на залог.

BETISN & BET-IBC

BET-IBC сме горди да најавиме дека сме во можност да им помогнеме на нашите клиенти во добивањето на БЕСПЛАТЕН играчки профил на BetISN. Се што треба да направите е да го пополните формуларот за регистрација, да ги земете деталите за најава и да почнете! Профилите понудени од страна на BET-IBC се во Евра само.
Ќе имаате можност да вршите пренос на средства меѓу други профили заобложување со BET-IBC помеѓу вашиот нов BetISN профил без никакви трошоци.

Преглед

На BetISN веб-страницата е достапна на 7 Јазици: Англиски, Поедноставен Кинески, Традиционален Кинески, Индонезиски, Корејски, Виетнамски, Тајландски.
Иако бројот на спортови со кои во моментов располага BetISN е незначаен: Фудбал, Кошарка, Бејзбол и Американски Фудбал; понудените пазари се привлечни за сите видови на обложувачи. Може да најдете високи коефициенти и големи лимити за било кој тип на влогови, како што се:

    • Фудбал :

Хендикеп, Под/Над, 1x2 (Полувреме и Цел Натпревар), Точен Резултат, Под/Над и Вкупни Голови, Полувреме / Цел Натпревар, Прв Гол/Последен Гол, Микс Parlay, Конечен облог;

    • Кошарка :

Хендикеп, Под/Над, , Под/Над и Вкупни Погодоци, Микс Parlay и Конечен облог;

    • Бејзбол :

Конечен облог;

    • Американски Фудбал :

Хендикеп, Под/Над, Под/Над и Вкупни Голови, Микс Parlay и Конечен облог;
Најновиот спорт кој е додаден е кошарката, но букмејкерот постојано додава и ја шири палетата на производи.
Минималниот влог започнува од 2 или 3 Eвра во зависност од преферираниот спорт и тип на влог.
Друга работа што може ви биде погодна кај BetISN е понудениот формат на коефициентите. Можете да изберете помеѓу формати на следниве коефициенти: Хонг-Конг, Малезиски, Европски и САД.

КОРИСТЕЊЕ

Кај BetISN профилот овозможено ви е да ги прилагодите подесувањата во зависност од вашите желби. Можете да го подесите Вашиот профил, кога ќе се најавите, или во “Профил - Подесување” – со промена на времето за освежување на коефициентите, вид на коефициентите, стандардните влогови, типот на страница, јазикот и други подесувања.
Ако сте подготвени да ги тестирате своите вештини за обложување,Регистрирајте се за BetISN профил тука и уживајте во нови можности!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!