IBCBET Лансира Сосема Нова Кено Игра

Водечкиот Азиски букмејкер, IBCBET, на своето портфолио кое постојано се проширува, ја додаде забавната кено игра. Новиот додаток не е онаа традиционална кено игра каде што играчите бираат помеѓу десет до петнаесет бројки од 1 до 80 надевајќи се дека ивлекувањето ќе се поклопи со тие што ги одбрале. Наместо тоа, играта ја пресметува вкупната сума на извлечените броеви, што ви носи повеќе можности за обложување да го погодите точниот исход. Софтверот на кено играта на IBCBET работи со дури 7 кено провајдери истовремено, што ви гарантира нон-стоп обложувачка акција.

Новиот производ веќе стана хит помеѓу корисниците на IBCBET, нудејќи им релаксирачко бегство од покомплицираните обложувачки опции. Да дознаете повеќе за карактеристиките на Кеното на IBCBET прочитајте го нашиот опширен преглед.

Играјте го Азиското Кено денес!

no replies

Leave your comment