WP_20160618_001

Калкулатор за Азиски Хендикеп и Повеќе/Помалку

Самата помисла на Азискиот хендикеп ги излудува повеќето обложувачи, и кој може да им замери, бидејќи тоа не е лесно за учење. Сите тие видови на хендикеп на почетокот можат да бидат збунувачки. Всушност, тоа може да биде многу корисна форма на обложување која нуди многу форми на добивка (особено со бројот на маркети за обложување и јаките коефициенти кои ги нудат букмејкерите како MAXBET), како што се честите враќања на влогот и шансата да добиете дури и кога вашиот тим ремизира или губи.

Сепак, многу обложувачи немаат желба да го користат поради стравот од ставање на лош облог. Факт е дека овој страв може да чини многу пари како потенцијални добивки.

Истата приказна е и со опцијата Повеќе/Помалку голови, но во помал степен. Полесно е да сфатите дека тоа претставува конечна бројка на голови/поени освоени на еден натпревар, но кога доаѓа до отстапување во Повеќе/Помалку, работите стануваат заплеткани и многу обложувачи ги избегнуваат и нив.

На пример земете ја опцијата помалку од 2.75 голови, има три можни исходи. Ако натпреварот заврши со помалку од два голови, ќе го добиете облогот, ако заврши со точно три голови, ќе добиете половина од влогот, но ако натпреварот заврши со повеќе од три голови, ќе го изгубите целиот влог.

Понекогаш, меморизирањето на сите три можни сценарија може да биде мачно, но и не мора да биде така. Во времиња кога човештвото испраќа машини на Марс, креирањето на Калкулатор за Азиски Хендикеп би требало да биде лесно, и ние се погриживме за тоа.

Калкулаторот

Choose language:
Your Selection
Odds Format
Home Team Odds
Home Team Asian Handicap
Stake
Calculation Options
Specific Final Score

Го претставуваме: Калкулаторот за Азискиот Хендикеп и за Повеќе/Помалку

На други веб страни за обложување можат да се најдат одделни калкулатори за обложување, но ние отидовме чекор понапред и дизајниравме мултифункционален Калкулатор за Азиски Хендикеп и Повеќе/Помалку.

Нашиот калкулатор за обложување ги прави пресметките наместо вас и веднаш ги покажува исходите од Азискиот Хендикеп и Повеќе/Помалку.

Лесно можете да се префрлите од еден на друг метод на обложување, со едноставно селектирање на оној што го сакате.

Пресметајте го Профитот од Азискиот Хендикеп без Главоболка

За да ја пресметате можната исплата и профитот од влогот со Азискиот Хендикеп, селектирајте го домашниот или гостинскиот тим, одберете го саканиот формат на коефициентот (нашиот калкулатор нуди 6 видови на формати на коефициенти вклучувајќи ги децимален, фракционен, Американски, Хонг Конг, Индо и Малејзиски), ставете ги коефициентите за домашниот или гостинскиот тим, потоа селектирајте го хендикепот на кој сакате да се обложите . Сега внесете го влогот, одберете од опциите за пресметување: било тоа да е одреден конечен резултат или можни сценарија и притиснете пресметај. Веднаш ќе се појави табела со исходот, исплатата и профитот.

Со нашиот калкулатор за Азиски Хендикеп ќе ви требаат само неколку секунди да дознаете колкав профит може да ви донесе некој одреден влог.

Победете ги Повеќе/Помалку Коефициентите

Калкулаторот за Повеќе/Помалку ја изведува истата задача како онаа кај Азискиот хендикеп. Ги пресметува сите можни исходи од вашиот облог. Селектирајте ја опцијата Повеќе или Помалку, одверете го форматот на коефициентите кој најмногу ви одговара и бројот на Повеќе/Помалку на кој сакате да се обложите. Пак, откако ќе го внесете влогот дадени ви се две опции за сметање: одреден конечен резултат и сите можни сценарија; одберете кој сакате и стиснете пресметај. Резултатот, исплатата и профитот ќе се појават подолу.

Дали можете да видите колку е корисен нашиот калкулатор за Азиски Хендикеп и Повеќе/Помалку? Ви заштедува многу време и ви помага да креирате добитен облог. Без разлика дали сте фудбалски фан или преферирате други спортови, облозите на Азискиот Хендикеп и Повеќе/Помалку ви нудат разновидност и флексибилност.

Се повеќе обложувачи се молат да се усовршат во овие видови на облози; оттаму, повеќе информации се достапни за тоа како да ги искористите во своја полза, и во нашиот онлајн калкулатор за Азискиот Хендикеп и Повеќе/Помалку имате огромна алатка да ги анализирате сите можни сценарија . Обележете го и користете го кога и да имате намера да ставите влог.

За поопширна понуда на облози со Азиски Хендикеп и Повеќе/Помалку најавете се на: