BOOKMAKERS

Краток опис на Turf7

Вовед

Повеќето онлајн обложувалници имаат понуди за оние спортови за кои се заинтересирани најголемиот број од играчите. Така, тие добиваат многу можности за фудбал, кошарка, тенис како и било кој друг предвидлив спорт или не-спорт кои можат да бидат употребени од страна на еден играч, вклучително и трките со коњи и загари. Сепак, ова значи дека секој играч ќе мора самиот да одбере што му е најпотребно од долгата листа на опции, што не секогаш е лесна работа, особено на сајтови кои не се дизајнирани за почетници.
Turf7 е еден обид за специјализација и е наменет за сите. Трките со коњи и загари се многу популарни спортови за обложувачи во одредени делови на светот, и многу од нив би уживале во можноста да имаат сајт посветен на обложување само на овие спортови. Turf7 ги слушна барањата на овие луѓе, па заради тоа и го презентира својот нов вебсајт кој ги задоволува таквите потреби.

Краток опис

Пред сè, Turf7 е размена на обложување, а не билтен. Тоа само по себе е нешто различно бидејќи бројот на размени за трки на животни е ограничен. Во овој момент, тоа е достапно единствено на англиски и кинески, и освен олбожување, нуди неколку многу едноставни онлајн лотарии и игри.

Генерално, целиот концепт на сајтот се фокусира на едноставното користење и едноставиот пристап од било кој уред кој може да се поврзе на интернет, од било која точка во светот, во било кое време.
Трките кои се нудат се сконцентрирани околу три светски области кадe трките со коњи и загари се главни спортови: Обединетото Кралство, Ирска и Австралија. Многу е веројатно дека во иднина ќе се вклучуваат и трки од други области, како и што се очекува да пораснат временските маргини за обложување пред натпревар, кои во моментов се ограничени, бидејќи сајтот во главно е сконцентриран на обложување во живо.

Исто така се очекува зголемување на понудените опции за прилагодување. Во моментов, корисникот може да одбере како да му се појавуваат коефициентите and the language in the general options and have some details displayed in the account options и јазикот во општите опции, и да определи некои детали да му се појавуваат во опциите за сметка. Сепак, ова е целосно очекувано од еден сосема нов сајт, па, бидејќи главниот интерфејс за обложување работи одлично и многу брзо, заслужуваат да го добијат целото трпение додека ги средуваат периферните детали на погоре опишаниот начин.

Основни информации

Следуваат неколку детали во однос на тоа, што да очекувате при посетата на Turf7:
1) Сметките можат да бидат само во евра.
2) lottery Одделот за помош е подготвуван до детали и со мошне прецизни инструкции за 4D и Mark6 размената на лотарии. Одделот за обложување на трки сè уште не е довршен, но, судејќи по тоа како е презентиран одделот за помош, кога ќе биде готов, ќе биде екстремно од помош и совршено комплетен.
3) Сите обложувања на трки се однесуваат на трки во трите региони кои се одвиваат во истиот ден.
<strong<4) Обложувањето во живо за сега е ограничено само на Австралија.
5) За сега, обложувањето во следниве земји е ограничено на:

Хонг Конг - Само трки со коњи

Сингапур - Само трки со коњи

Австралија - Само трки со коњи и кучиња

Обединето кралство - Само трки со коњи

Ирска - Само трки со коњи
6) Запомнете дека на Turf7 можете да го повлечете само целосниот износ од сметката! Turf7 ги средува сметките еднаш неделно или во недела навечер или во понеделник наутро, и веќе во понеделник наутро, откако сметката била ажурирана, можете да го повлечете износот.
7) Лесно можете да ги проверите таксите за депозити и повлекување на средства тука или можете да ја контактирате корисничката поддршка.

Заклучок

Turf7 е сосема нов. Како и сите нови сајтови, и на него има уште за работа, но ветува многу за во идиниа кога станува збор за потребите на фановите на трките со коњи и загари. Доколку сте еден од оние кои не сакаат да се занимаваат со други спортови, и кои сакаат да се фокусираат на она што ги интересира, апсолутно вреди да му дадете шанса на овој сајт.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!