ORBITX EXCHANGE Преглед

Основни информации:

Домашна страна:
https://orbitxch.com
Јазици на страницата:
Aнглиски, Kинески
компанија / правна форма:
Eight Central Limited N.V.
Основана во:
2017
Надлежно право:
Curacao Egaming License Validation

Адреса:
Dr. M.J. Hugenholtzweg Z/N UTS Gebouw Curaçao

Вовед

OrbitX Exchangeе основана во април 2017, и набрзо постана една од најпознатите обложувачки размени. Поддржана од Betfair, OrbitX Exchange се издигна како име помеѓу обложувачките размени, особено заради своите карактеристики слични на Betfair, меѓу кои:
- Идентични коефициенти;
- Иста ликвидност;
- НЕМА плаќање за премиум;

Премисата е едноставна. Дозволи им на корисниците да се обложуваат што е можно повеќе бесплатно. Без оглед дали во обложувања на back and laу или со дозволување самите да ги уредат своите коефициенти, доколку постои соодветна контрапонуда. Без оглед дали станува збор за обложување пред настанот или обложување во текот на играта. Само пријави се и уживај во обложувањето!

OrbitX Exchange преку BET-IBC

Преглед

Можеби најзначајна карактеристика на ORBITX EXCHANGE е тоа што неговата веб страница е особено уникатна. Другите сајтови за обложување одлучија целосно или многу приближно да го копираат изгледот на веб страницата на Betfair. Но, оваа страница одлучи да постапи поинаку. Првата најзначајна работа за играчите е изборот на спортови:

Австралиски правила
Американски фудбал
Атлетика
Бејзбол
Билјард
Бокс

Велосипедизам
Галски игри
Голф
E-спортови
Кошарка
Крикет

MMA
Нетбол
Одбојка
Пикадо
Рагби
Ракомет

Спортови со мотор
Тенис
Трки со загари
Трки со коњи
Фудбал
Хокеј на мраз

Оваа колекција е се` што му е потребно на еден обложувач. Имајќи ги предвид понудите за финансиски и посебни обложувања и обложување на политика, цврсто тврдиме дека станува збор за една многу комплетна листа на можности.

Како компанија под закрила на Betfair, OrbitX Exchange се карактеризира со:

  • истите коефициенти како Betfair;
  • истата ликвидност како Betfair;
  • но НЕМА наплата за премиум..

Самиот сајт е многу едноставен за користење, дури и за почетници, пријатен за очи и целосно подготвен за користење од мобилни и од таблети. Сајтот е пристапен од мобилен, а брзината на вчитување е неверојатна. Интерфејсот за мобилен е добро стуктуиран, на доното е копчето „дома“, „сите достапни спортови“, „Омилени пазари“, опцијата за пребарување, настаниво тек и копчето за логирање на својата сметка.

OrbitX Exchange Спортска страница мобилна верзијаOrbitX Exchange Дома мобилна верзија

Се` на се`, станува збор за размена која го заслужува вниманието на играчите, така што нуди привлечни и атрактивни опции за сите кои бараат пријатно искуство во обложувачката индустрија.

ORBITX EXCHANGE & BET-IBC

BET-IBC со гордост ја додава ORBITX EXCHANGE на листата на обложувалници на кои можеме да отвориме сметки. Процедурата е истата, секогаш едноставна и трае само неколку минути. Го пополнуваш формуларот за регистрација, отвараш сметка во евра, и почнуваш да се обложуваш.

Секако, доколку сакаш, секогаш можеш даја користиш поавантуристичката опција кја ја нудиме на нашите корисници, и да ги пренесеш своите средства од веќе постоечка сметка на твојата нова ORBITX EXCHANGE сметка. Нормално, под услов двете сметки да се отворени преку сервисот на BET-IBC.

Ветивме дека секогаш ќе го нудиме најдоброто во обложувачката индустрија. ORBITX EXCHANGE дефинитивно влегува во оваа категорија, па затоа, побрзај и отвори сметка веднаш!!