Slide

Цврсти факти за Skype обложување

Лесно решение – најдобри резултати

Skype Обложување ви ја нуди шансата да ги дадете своите највисоки влогови до сега! Можеме да ви помогнеме да ги максимизирате коефициентите кога лимитите на вашата обложувалница се ниски. Ова е најдоброто место за силни играчи или за обложвувачи на високи влогови.

Цврсти факти:

 1. Обложување на највисоки влогови дури и во помали лиги
 2. Добијте го најдобриот коефициент за секој ваш облог
 3. Пласирајте ги вашите облози директно во Азија
 4. Добијте го плаќањето директно на Вашата VIP-IBC сметка штом мечот е завршен
 5. Најдобрите Singbet / Maxbet коефициенти & понуди
 6. SСпортови: Фудбал, NBA, NHL, MLB, NFL, E-soccer
 7. НЕМА ОБЛОЗИ ВО ПРАЗНО
 8. НЕМА такса за промеена на валути во евро
 9. Обложување во живо & пред почетокот на мечот е дозволено
ПОВРАТ НА СРЕДСТВА
1% на постигнат обрт од    500,000 евра во еден календарски месец
2% на постигнат обрт од 1,000,000 евра во еден календарски месец

Сето наведено тука е возможно. Се` што треба да направите е да:

 1. имате Skype или Telegram сметка
 2. ги испраќате своите избори преку Skype
 3. чекајте ја својата голема добивка

Ова решение е создадено исклучиво за оние играчи кои разбираат што значи спортското обложување. Спортските обложувачи можат да ги планираат своите облози најмалку неколку часа однапред и да направат јасен план, заедно со нас, како да ги добијат најголемите влогови за најголемите шанси.

Доколку не сте ваков тип на обложувач, сепак, доколку повеќе сакате да ги пропуштате најдобрите шанси, skype обложувањето едноставно не е за Вас.

Примаме само играчи на високи износи и оние кои се подготвени да освојат убави пари!

ФИНАНСИСКИ ПРЕДУСЛОВИ
Минимален биланс на сметка на ВИП-IBC 2.000 EUR
Минимален Депозит* Првиот Депозит   : 2.000 EUR
Следните Депозити : 500 EUR
Минимално Повлекување* 500 EUR
Минимален влог за облози 200 EUR
* = Трансферите на износи пониски од минималните предуслови може да се обработуваат со повисоки такси.
Трошоци 3% од влогот (може да се намали за играчите кои победуваат)

ЧПП

(Skype/Telegram обложување)

П1: На кои спортови можам да се обложувам?

О: Фудбал, НБА, НХЛ, МЛБ, НФЛ

П2: Како да знам на кои натпревари можам да се обложувам?

О: Можете да се облужувате на се` што е вклучено во Singbet понудите.

П3: Каде можам да ги видам Singbet коефициентите и понудите?

О: Или на www.vip-ibc.com или пак, на Ваше барање, ќе Ви доделиме Singbet сметка каде што можете да ги проверувате понудите.

П4: Кога треба да најавам дека сакам да се обложувам?

О: Има 2 опции:
a) понудата на високи влогови – тука треба да не` известите најмалку 24 часа однапред доколку сакате да се обложувате наредниот ден, за да обезбедиме дека имаме доволно средства за нашите луѓе подготвени да се обложуваат.

Треба само да ни кажете:

 • Во кој период сакате да се обложувате
 • која лига
 • тип(ови) на обложување

Немојте да го наведете натпреварот или изборот. Потоа, 4 часапред почетокот на мечот, ќе не` известите за точниот облог, влогот инајмалиот коефициент на кој сакате да се обложувате. Ние го ставаме облогот, слободно оставете на нас да си ја завршиме работата. Доколку го намалите коефициентот, и ние исто така ќе имаме помали шанси да се обложуваме.
b) понуда за највисок влог – само кажете ни на што сакате да се обложувате во било кое време, и ние ќе сториме сe` што е во наши моќи да го поврземе во Азија.

П5: Како се потврдуваат облозите?

О: Користиме едноставен код за побрзо потврдување. На пример:
1/1 значи 1,000 евра прифатени, 1,000 евра чекаат на прифаќање
4/5 значи 4,000 евра прифатени, 5,000 евра чекаат на прифаќање
0/4 значи 0 евра прифатени, 4,000 евра чекаат на прифаќање, и така натаму.
Ја сфативте идејата?
Кога ќе се обезбеди целосниот влог, го потврдуваме вкупниот облог и просечниот коефициент.

П6: Како можете да ми ја финансирате skype сметката за обложување?

О: Многу едноставно. Користиме средства од Вашата VIP-IBC сметка. Ние ги кредитираме Вашите победи исто така, по завршувањето на натпреварот.

П7: Може ли моите облози да се поништат откако биле прифатени од Ваша страна?

О: Кратко и јасно – НЕ.

Дали играте за високи влогови? Контактирајте го нашиот Тим за поддршка на корисници на support@bet-ibc.com или директно преку нашиот Skype Betting for high rollers (id: help.bet-ibc).

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!