TOOLS

Софтвер за Тргување: автоматизирање на Вашата обложувачка стратегија

logo

На пазарот од 2009, GeeksToy во споредба со други слични платформи, се смета за релативно нов софтвер за тргување во рамките на индустријата. За разлика од понудите на други трговски софтвери кои постоеле во тоа време, се појави на пазарот со некои дополнителни и комплетно привлечни карактеристики.
До ден денес, Geekstoy продолжува да ги истакнува функциите како што е анализата на пазарот и екзекутивните карактеристики . Дополнително, софтверот нуди ' режим на пракса’ опција. Тоа значи дека корисниците добиваат 10.000 Американски Долари фонд за пракса, кои тие можат да го потрошат на било кој пазар кои го преферираат.
На крајот, оваа сума нема да влијае на Вашата банкарска сметка, но со сигурност ќе ве научи на различни стратегии за тоа како да го подобрите Вашето обложување или тргување во рамките на веб-сајтот.
Покрај ова, лесно можете да ги најдете и следната колекција на функции како:

 • Проценка на позицијата во редот;
 • Преглед на пазарот и селектор на скала;
 • Менаџер за Аудио Алармирање;
 • Предупредување за близина на пазарот;
 • Последниот ист износ.

Кога станува збор на тема интерфејс, тоа нема да заземе поголем простор од мал правоаголен прозорец. Бидејќи има стандарден формат, ќе бидете во можност лесно да го најдете прашалник копчето во горниот десен агол од прозорецот. Со лев клик на него, корисникот е во состојба да добие визуелен приказ на сите објаснувања за специфичнте карактеристики на овој софтвер. Со десен клик, ќе се појават сите достапни опции за специфичната карактеристика. Настрана од тоа, за употреба на Betfair гигантот, Geekstoy исто така може да биде успешно искористен и на берзата за спортско обложување на Matchbook .

BetAngel

logo

Благодарение на импресивната листа на иновативни алатки, софтверот за тргување обезбедува лесна трговија на берзата за обложување. Нај големата разлика од некој друг софтвер , се состои во алатките кои ги нуди.

Можеме да заклучиме дека, BetAngel служи како добра платформа за лица со сериозен пристап кон трговијата со спортски облози.

Конципирана од страна на софтвер компанија под раководство на Peter Webb , Bet Angel им донесува на клиентите доста голем список на карактеристики кои секој брокер што редовно се занимава со ова, со сигурно ќе ги ужива при профитабилните трансакции кои им ги донесува.
На задоволство на брокерите, BetAngel може да се тестира како опција со бесплатен пробен период , која е достапна со цел да им помогне на новите членови да се запознаат со корисничкиот интерфејс и со некои основни карактеристики. BetAngel обезбедува два вида на претплати: Основна и Професионална. Последната - BetAngel Професионал- опфаќа и други две одделни софтверски апликации: Мистичен Фудбал и Тенис Брокер. Заедничка карактеристика за сите верзии на BetAngel се состои во речиси инстантниот систем за ажурирање.
Една од препознатливите карактеристики на BetAngel Професионал претплата е во можноста да поставите облози истовремено за различни спортски настани. Ова е можно благодарение на опција тргување во повеќе екрани , со што имате автоматски можноста за повеќе нарачки .
Друга карактеристика што ние би сакале да ја истакнеме, се големиот број на видео туторијали достапни низ целиот сајт. Други одлични карактеристики се можностите да се дизајнираат или истакнат лични бот-ови за обложување; авто-обложување функцијата – доколку ја користат оваа функција, брокерите ќе можат да ги поставуваат за и против (back и lay) облозите автоматски; ќе добијат олеснета трговија на повеќе места; целосна персонализација.

Betengine

logo

За разлика од голем дел од другите „исти“ софтвери за тргување, BetEngine донесува иновативна структура пред своите корисници, што значи повеќе атрактивни карактеристики. BetEngine софтвер бот-от ги покрива сите Ваши очекувања: голема поддршка за трки со кучиња и со коњи, системи за обложување кои работат успешно истовремено, историски податоци и анализа на статистиките кои се чуваат на многу полесен начин со цел да се придонесе за многу по атрактивно користење на сајтот .

Две основни особини со кои BetEngine се разликува од другите слични програми е во неговата постојаност и брзина . Со овие карактеристики и добрата поддршка за клиентите како поткрепа на сите овие карактеристики, тој навистина претставува едноставен за употреба софтвер .

Без разлика колку многу функции се вклучени и работат, програмата наBetEngine ја задржува својата брзина и функционалност, донесувајќи во секое време повеќекратен избор на коефициенти. Покрај ова, ако сакате, облозите може да се префрлат во документ во Ексел формат, и тоа дури без да ја ризикувате Вашата состојба на реалниот профил , бидејќи на располагање имате тест опција.

Ова е панел од најатрактивните карактеристики на BetEngine: автоматски / рачни селекции, минимум /максимум облози и учесници, таргети за профит, тест опција, виртуелна банка за обложување за секој систем, можноста за префрлање на облози во Ексел формат, итн.

Како што сето ова знаење допира до Вас, би било штета да не ги искористите овака добрите трговски софтвери за Ваша добивка. Општо земено, се е процес на учење, и сé што Вие треба да направите е да му дадете шанса и да го пробате – верувајте, вреди. Само изберете еден по вашиот вкус и очекувања и да почне да заработувате пари од тргување !

Bfbotmanager

logo

Откако еднаш ќе ја отвори BfBotManager > апликацијата, корисникот е пречекан со избор на ботови, кои даваат опции како што се Тргување, Dutching, За/Против, Мулти-Стратегија, Нерешено во Фудбал и Белешки. Нешто што паѓа во очи е можноста да се стартуваат повеќе стратегии во исто време, и можат да бидат стартувани како на Betfair така и на Matchbook за различни спортски настани .

Како основна поставка, BfBotManager програмата за тргување има леснотија на користење и има едноставен за користење интерфејс, и како таква покажува едноставност во работењето. Една привлечна карактеристика која е покажана, е упатството со screenshot-ови, доколку сакате да го тестирате сами софтверот, BfBotManager нуди бесплатна проба .
Затоа, пред купување на софтверот за тргување, ќе може целосно да ги истражите неговите опции и функции.

Cymatic

logo

Како и секоја друга програма за тргување, Cymatic Trader е платформа која овозможува тргување и обложување директно преку интерфејс преку Betfair профилот на корисникот.

Cymatic ги носи обложувањето и трговијата на повисоко ниво, особено благодарение на единставните карактеристики кои ги нуди, подобрени со текот на годините на работење. Првично конципирана за професионални трговци, Cymatic моментов им посакува добредојде на почетниците повеќе од било кога.

Како одлична карактеристика на овој софтвер, Cymatic овозможува отворање на повеќе пазари во исто време само со еден клик, па тргувањето со помош на персоналнизираните скалила или мрежи е на исто така достапно.

Некои од одличните кориснички функции се следните: визуелизација на цените во реално време во Ексел формат; дисплејот на светилникот, бар-от, линиски графикони или неверојатен спектар на индикатори за техничка анализа.
Друга карактеристика што носи етикета на Cymatic е 'АПИ Монитор': открива речиси веднаш грешки или баговите од страницата или оние кои имаат веб-провиниенција. Исто така, тоа помага да се пресмета статистика во реално време; софтверот може да испрати автоматска е-пошта на корисникот да го извести за тоа.
Некои од главните клучни карактеристики се: бесплатно користење, сертификација од страна на Betfair, непобедлива брзина, опција за обука, мрежен интерфејс, скалест интерфејс, место во редот, Eксел интеграција, автоматски робот за тргување, мулти-пазар, автопилот за трки, предвидувач на фудбалски коефициенти, итн.

Traderline

logo

Traderline стои како официјалнаплатформа заверена и призната од страна на Betfair AПИ тимот. Кога станува збор за дополнителни опции на Betfair, софтверот ги надминува своите конкуренти со одличните карактеристики кои ги содржи.

Достапен е и за Android и за iOS платформи, Traderline го подигнува обложувањето и трговијта на нови височини преку подобрување на целокупното финансиско ниво .

Оваа перформанса е постигната преку неколку едноставни опции, сите направени со еден клик: следење на пазари во живо, анализа на статистичките податоци и завршување на повеќе трансакции.

Ако сакате да копаате подлабоко во царството на Traderline, можете да ги откриете најимпресивните карактеристики подолу:

 • Скалест интерфејс;
 • Резултати во живо;
 • Ексклузивни статистики;
 • Обложување со еден допир;
 • Стопирање на загуби;

Овој софтвер има три интерфејса:

 • мрежен – овој интерфејс е во основа ист како Betfair сајтот, но тоа вклучува поголем спектар на опции;
 • скалест интерфејс- кој е и најчест интерфејс;
 • интерфејс за мулти- обложувања - тој овозможува лесно нанесување на Dutching и букмејкерски стратегии .
Fairbot

logo

Како релативно нова алатка за тргување FairBot им овозможува на сите да уживаат во тргувањето од удобноста на сопствениот дом, а постапката никогаш не била полесна како сега: се што треба да направите е движење само со еден клик.

Betfair АПИ решението е официјален, сигурен и безбеден софтвер, и неговата употреба обезбедува широк спектар на можности. Може да ги погледнете најпопуларните карактеристики наведени подолу:

 • Скалест Интерфејс - оваа опција ги прикажува цените вертикално, која донесува, во согласност со промените на пазарот, до полесено ставање на облог или негово отстранување за само неколку секунди.
 • “ Зачувај облози "поддршка –оваа функција ги претвора автоматски неспоредените облози во оние во игра.
 • Освежување на информацијата за некој настан е со јаз помал од 0,2 секунди.
 • Копчиња за влог. Оваа функција го опфаќа МРЕЖА/NET копчето, што значи употреба на однапред дефинирани влогови на Скалеста Платформа.
 • Поставување на облози или тргување со еден клик.
 • Опција за "Позеленување " ја изедначува добивката или загубата низ сите селекции.
 • Напредното трасирање вклучува технички показатели за анализа, како што се SMA, MACD, CCI, Bollinger Bands, EMA, RSI.
 • "Пополни или Затвори" опција (за тргувања или единечни облози) ги откажува автоматски неспоредените облози.
 • “ Извлечи и Пушти (Drag & Drop) "алатката ги менува коефициентите за неспоредените облози со измена на позицијата на облозите погоре или доле на скалата.
 • Со помош на "Паметните обложувања", влогот може да се пресметува на таков начин за да се добие максимална добивка при работа на берзите за обложување.
 • Часовникот за одбројување го прикажува преостанатото време непосредно пред претходно воспоставен почеток на настан .
 • Поддршка за Азиски Хендикеп.
BetTrader

logo
Betfair нуди голема листа на разни трговски програми , со еден од најстарите укажувјќи на BetTrader. Адам Тод , еден од најпрофитабилните брокери и'татко' на BetTrader, ја осмисли и понатаму да ја доразви оваа врвна апликација за тргување.

Главната цел на програмата е да се донесе ново гледање на цените во живо, донесувајќи можност за онлајн обложување. Во тоа време, BetTrader, првиот скалест интерфејс, го донесе новиот начин на скалесто прикажување на цените, цените дотогаш беа презентирани на "вертикална оска". Тоа беше вистинско пробивање за Betfair.
На крајот на првата деценија на 21-от век, авторот на платформата одлучи да ја ребрендира и модернизира со додавање на технологија за пребарувач. Денес, BetTrader Еволуција е синоним за иновативен софтвер за тргување во рамките на целата индустрија. Прикажува во живо пазари со ажурирање на сајтот Betfair, дозволувајќи така да се постават облози побрзо и поефикасно.
Настрана од ова, ако се почитуваат претходно утврдените услови, бројните алатки за тргување поставуваат облози автоматски. Софтверот има три модели на располагање: BetTrader режим за обука, BetTrader Еволуција во Слободен Режим и BetTrader Турбо. Без разлика на верзија на платформата која ќе ја изберете или од типот на спортски пазар кој ќе изберете, BetTrader е направен за да ја олесни и да се подобри Вашата активност како обложувач на сајтот на Betfair, нудејќи подобри шанси кон успехот.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!