VIP-IBC Betting Software

Oбложувањето на високи износи никогаш не било полесно!

Направете го вистинскиот избор & искористете ги најдобрите брендови за обложување во светот!

Нова промоција на подароци за обложувачи на повисоки суми:

VIP-IBC ви враќа 50% од платените провизии доколку вашиот месечен (се мисли на календарски месец) обрт достигне или надмине 1,000,000 евра (или еквивалент на овој износ во други валути)

Најпрво, потенцираме дека немате никакви трошоци за да станете член!

Сите знаеме дека сликата вреди 1000 зборови. Па, пред да продолжиме, да погледнеме како сево ова функционира, преку едно видео:

За што станува збор?

Главната карактеристика на нашата VIP-IBC платформа е дека ви дозволува да ставате облози кај повеќе обложувалници истовремено. Но, тоа не е сè! Има уште многу други предности за вас!

Повисоки облози

Обичните обложувалници имаат ограничувања на своите пазари. Прифаќаат повисоки облози само во ретки случаи, и секогаш откако ќе ве провлечат низ долг процес кој ќе ве чини време. Нашите VIP клиенти немаат потреба да контактираат никого за да добијат информација за типот на облог и износот на кој сакаат да се обложат. Платформата функционира како типична обложувалница, но ви дозволува да се обложувате на многу повисоки износи од оние кои вообичаено би ви биле достапни преку обична сметка. Облозите можат да бидат и до неколку стотици илјади евра!

Секогаш најдобрите коефициенти

This way you get the best available odds of any given market at any given time! Кога имате можност паралелно да ги следите коефициентите, можете и побрзо да носите одлуки, односно, доколку не губите време за одлогирање од една страна, за да се логирате на другата и на тој начин да губите време и пари, особено кога коефициентите паѓаат брзо.

Листата на обложувалници постојано расте

Целата поента на претпријатијата е да може да се поставуваат облози брзо во што е можно повеќе обложувалници во исто време. Ги посредуваме најдобрите и најсигурните обложувалници. И листата постојано расте!

Во моментов можете да ја искористите нашава следна понуда:

SBOBET at VIP-IBCСветскиот лидер во Азиски хендикеп.
PS3838 at VIP-IBCСекој обложувач кој го почитува името, МОРА да има сметка на PS3838. Обложувалницата која г нуди најдобра вредност и најниски маргини.
Maxbet at VIP-IBCА што мислите за најдобрата обложувалница во Азија?
Betfair at VIP-IBCИмето не бара претставување. Едноставно, апсолутен врв во светот.
Matchbook at VIPIBCНајсигурната размена со најголема ликвидност и најзначаен избор од спортови од САД.
Betdaq at VIPIBCЈа барате најголемата ликвидност на пазарот на Азиски хендикеп? Не одете понатаму! Ова е тоа што го барате!
Singbet at VIPIBCАзискиот џин со компетитивни коефициенти и широк обем на спортски пазари.
BETISN at VIPIBCЗа оние кои уживаат во Над/Под пазарите, ова е местото каде што можете да ги најдете најкомпетитивните коефициенти.
M8BET at VIPIBCОдлична сè вкупна Азиска размена со високи коефициенти и многу можности за обложување.
WinningFT at VIPIBCОдлична обложувалница и за професионални и за нови играчи.
 Cmd368 at VIP-IBCГигантот од Камбоџа нуди вртоглавовисоки коефициенти и лимити кои одговараат на сите желби на обложувачите.
Penta88Веднаш добивање на потврда за добивка, брза исплата, едноставен пристап и брзо онлајн обложување, достапно низ целиот свет - сето ова го добивате со Penta88
blank text

Сè уште мислите дека листата не е доволно голема? ОК! Да вклучиме и неколку тајландски обложувалници:

 • LSM
 • Boom1111
 • IGK
 • 928Bet
 • GVBet
 • Boom3189

Дали сакате да станете VIP клиент?

blank text

Пријавете се на VIP-IBC

blank text
Сите видови на спорт

Изборот на обложувалници не се базира само на бренд и сигурност. Исто така се базира и на барање на најшиоркиот можен избор од понудените опции. Во нашите спортски книги и размени, имате можност да се обложувате на:

 • Американски фудбал
 • Кошарка
 • Бејзбол
 • Бокс
 • Крикет
 • Фудбал
 • Хокеј
 • ММА
 • Рагби
 • Тенис

Сето ова е само мал дел од целината! И за нас, сè уште не е доволно. Нашите услуги не би биле целосни доколку не би ви понудиле и

Најширок избор на пазари

Секој настан доаѓа со асортиман на пазари, и прикачени посебни облози. Вообичаените monelyines, 1X2, outrights, Над/Под, точен резултат, итн... се збогатени со дополнителни услуги како азиски хендикеп и пазари посебни за секој спорт.

Сакаме да ви биде удобно!

Онлајн обложувањето значи комфорт, не треба да одите никаде, да чекате во ред за некој друг да го постави својот облог кај, најчесто, единствениот вработен позади бирото, да барате кеш бидејќи не примаат картици, и сите други вообичаени потешкотии кои доаѓаат во пакет со застарениот начин на обложување.

Сепак, онлајн обложувањето исто така значи и брзина! Имањето на 10 различни сметки кај 10 различни обложувалници едноставно го негира овој поим кога сакате да се обложите на сите 10! Додека да се логирате и на последната од нив, многу е веројатно дека коефициентите кои сте ги посакувале, се смениле... и вие сте изгубиле пари...

Да ги имате паралелно сите коефициенти и потоа само да кликнете на оној кој го посакувате, е сигурен процес кој ги исполнува двата претходно спомнати услови. Тоа е истовремено и брзо и удобно

Но, што е со другите мали работи кои ви се потребни кога имате онлајн сметка за обложување? Дали е поедноставно и поудобно да морате да следите и да регулирате 10 различни сметки? Ние не мислиме така! Па еве уште малку повеќе удобности за вас, кои ги добивате со VIP-IBC сметката:

 • Следете ги сите ваши активности преку еден интерфејс
 • Уредете ги сетинзите на сметката по ваша желба:
  • - прикажи го типот на облози по спорт
  • - креирај го слипот за обложување според лични потреби
  • - Приоретизирај ја својата омилена обложувалница за прво да добиеш понуди од таму

Единствено што бараме од вас да имате е добра рака, маус во добра функција и удобна фотеља! И секако, желба да остварувате големи победи! Сè друго е работа на платформата.

Дали сакате да станете VIP клиент?

blank text

Пријавете се на VIP-IBC

Кој добива?

logoКратко и јасно: СИТЕ!

Ви требаат причини позади ваквото тврдење? Повелете:

 1. Екстремно високи лимити за обложување
 2. Eдинствен избор на обложувалници
 3. Најширок достапен избор на пазари за обложување
 4. Најдобрите коефициенти за било кој настан
 5. Повеќе валути
 6. Интерфејс лесен за користење на сите уреди со пристап до интернет, вклучително и смартфони и таблети
 7. Обложувачко искуство кое можете да го уредите и сами

Каде на друго место можете да го добиете сето ова на куп, а згора на тоа и бесплатно?

Секој обложувач ќе ужива во понудата на нашата платформа, но има и такви кои ќе имаат најмногу корист. Кој? Да видиме:

 • Професионални обложувачи, арбери и обложувачи на високи износи
 • Обложувачки синдикати и обложувалници кои сакаат да обезбедат некои од своите високи облози
 • Победувачи кои веќе немаат обложувалници од кои не биле блокирани или кај кои не биле ограничени

Дали сакате да станете VIP клиент?

blank text

Пријавете се на VIP-IBC

API за VIP-IBC

За оние кои користат сопствен софтвер за обложување или тргување , нудиме API пристап до најбрзите коефициенти на пазарот! Овој API пристап за VIP-IBC се добива по барање, без никакви услови за минимален обрт. Во согласност со воведувањето на нов и поефикасен JSON API, одлучивме да го направиме VIP-IBC API по пристапен. За повеќе информации во врска со провизиите, ве молиме побарајте нè, а еве ги и работите што морате да ги знаете за оваа услуга:

Такса за приклучок

Се плаќа еднократна, неповратна такса од 800 евра. Оваа такса не се однесува на членството во VIP-IBC. Се однесува само на оние кои ќе го користат API пристапот.

Дополнителни давачки

За користење на API модулите, ќе се плаќаат дополнителни давачки, кои се ресетираат на секој месец:

0 фунти-100,000 фунти: 0.500%
100,001 фунти-250,000 фунти: 0.450%
250,001 фунти-500,000 фунти: 0.400%
500,001 фунти-750,000 фунти: 0.350%
750,001 фунти-1,000,000 фунти: 0.300%
1,000,001 фунти-1,500,000 фунти: 0.250%
1,500,001 фунти-2,000,000 фунти: 0.200%
2,000,001 фунти-4,000,000 фунти: 0.150%
4,000,001 фунти +: 0.125%

(или еквивалент во друга валута)

Прифатливо користење

VIP-IBC постојано го следи користењето на API. Целта не е да се користи како price feed и го задржуваме правото да го прекинеме пристапот за секоја сметка во која се сомневаме дека го користи за тие цели.

Дали сакате да станете VIP-IBC клиент?

blank text

Пријавете се на VIP-IBC

blank text

Тука можете да ги најдете документите за VIP-IBC API .

Станете VIP-IBC соработник!

Доколку ни носите играчи, можете да станете член на нашата ексклузивна програма за соработници и да заработувате од нивниот обрт без никаков ризик по вас! Ги прифаќаме сите, па доколку ни донесете играчи на високи суми, арбери и тргувачи, ќе ви обезбедиме и структура на провизија, која ќе одговара на вашите критериуми. Понатаму, ги регистрирате вашите играчи во нашата група, и следствено, можете да ги користите нашите сметки кај обложувалниците.

Предности:
 1. Сигурни плаќања
 2. Истовремено обложување кај повеќе обложувалници е дозволено
 3. Арберите се и повеќе од добредојдени!
Што ви препорачуваме да имате:
 1. Своја веб страница на која луѓето можат да ве најдат и да ве контактираат
 2. Средства со кои ќе привлекувате нови играчи.
 3. Постечка и растечка база на корисници

Дали сакате да станете VIP клиент?

blank text

Пријавете се на VIP-IBC

Доколку сакате да добиете VIP-IBC сметка, ве молиме комплетирајте го формуларот за регистрација онлајн со соодветните информации. Нашиот VIP тим за поддршка ќе ве контактира со понатамошните инструкции.

Доколку сè уште имате прашања VIP-IBC, ве молиме контактирајте нè преку формата за Live Chat на нашата веб страница, на скајп (id: help.bet-ibc) или преку е-маил на support@vip-ibc.com и со задоволство ќе одговориме на секое од нив.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!