AGENTS

Како тоа функционира и како да заработите како агент

Ако си ....

Сопственик на вебстрана (Webmaster)
Приватен Брокер
Во коцкарски синдикат
Заинтересиран за Обложувалница и обложување но влогот е преголем за тебе

...тогаш си на вистинското место!

Те сакаме тебе да ни бидеш партнер со најголемата Aзиска обложувалница, PS3838 (поранешен Pinnacle), и земи профит од Азискиот спортски обложувачки маркет - иднината на обложувањето како што знаеме!

Заработувачки Модел

Каков вид на заработувачки потенцијал ние бараме?

  • Ќе заработуваш 0.04% учество од повторното враќање на твоите играчи.
  • Истото важи и за казино и бинго играчите. Ќе добиваш 0.3% од враќањето на играчите. Во истото PS3838 ти нуди можност за обложување на коњски трки, тоа ќе ти донесе 0,04% од враќањето на играчите.

Понатаму можеш да го приспособиш нивото на ризик оделно за секој спорт или да поставиш различен ниво ризик за фиксирани маркети и обложување во живо. Можеш да ги смениш тие сетинзи во секое време со твојот брокер во позадина.

Како работи системот

Како да продолжиш чим станеш PS3838 (поранешен Pinnacle) партнер?
  • Ти (Брокерот) сам креираш играчки акаунти. Од тој момент понатаму, сите играчи се и ќе останат твои играчи засекогаш!
  • Уште еднаш - ти не треба да доставуваш информации за ниту еден играш на PS3838 (поранешен Pinnacle)!
  • Играчите не се во можност да отвараат акаунти без тебе. Ти им требаш како нивен брокер!
  • Сите депозити и вадења на пари се прават преку тебе (Брокерот). Играчите неможат да направат депозит со PS3838 директно - еднаш чим го добиеш депозитот од твојот играч, ти ставаш кредити на неговиот акаунт рачно.

Без разлика дали имаш добивки или исплати, парите се праќаат директно од BET-IBC.com. Во овој случај, ве молиме да почекате минимум 3 работни дена за да се изврши трансферот. Точните детали на депозит и повлекување на пари мора да биде поставена на индивидуален случај по случај основа, од што ќе зависи од правната ситуација во вашата држава.
Сакаме да ве информираме дека BET-IBC.com не дава никаква форма на кредитни картички. Ова значи дека ако одбереш да постанеш PS3838 (поранешен pinnacle.com)партнер, ќе ти требаат депозити што ќе можеме да ги кредитираме на PS3838 (поранешен pinnacle.com)брокер/партнер акаунтот, на кој што слободно можеш да пристапиш како брокер.

Пример за Потенцијална Заработувачка

Ако си собрал 200 играчи , секој тие генерира повремен промет од 500 долари, ова ќе биде акаунт со месечно од 3,000,000 долари.
Твоите 0,4 % од прометот резултираат со 12,000 долари месечно без разлика дали играчите добиваат или губат!
На врвот на тоа, за партнерите што можат да си дозволат ризик, ние нудиме сервис на кој што можете да се обложувате против вашите клиенти.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!