Туторијал за Депозити

Добредојдовте на страната Туторијал за депозити!

Изберете го Вашиот Начин на Плаќање
од 3-те опции кои Ви се достапни подоле.

Со избирање на Skrill исто така Ви се гарантира нај високото ниво на сигурност, преку користење на најдобрите стандарди на енкрипција (преку доверлив сајт кој користи Veri-Sign SLL технологија и е авторизиран од страна на владиниот орган на Обединетото Кралство за Финансиски Услуги во согласност со Регулативата за Електонски Финансии од 2011-та за издавање на електронски пари) и константно ажурирање на системот за да се справи со новите закани кои се појавуваат. Вашите пари и лични податоци се секогаш заштитени.

Имаме банкарски сметки во Евра, САД долари, Британски фунти и Сингапурски долари, а Малезијските рингити се исто така добредојдени да се користат како опција за банкарски депозит.Треба да напоменеме дека во случај на депозити во Малезијски рингити, ќе се користи тековната валутна стапка и сите провизии ќе мора да бидат покриени од страна на клиентот – ние ќе ги кредитираме средствата на Вашиот профил/сметка со сумата што ќе ја добиеме. За да депонирате преку банка, едноставно пратете редовен банкарски трансфер на една од нашите сметки!

Ве молиме испратете е-пошта на support@bet-ibc.com со цел да го организираме банкарскиот депозит/уплатата/.

Дали имате веќе профил?

ВО РЕД Е! Можете да се регистрирате сега, потребни се само 3 минути!

Предности по пристапувањетоNETELLER via BET-IBC

  • VIP гаранција против измама
  • Сметки во повеќе валути
  • Посветен само на Вас VIP менаџер
  • Зголемени лимити
  • Намалени провизии при менување на валути

Доволно е кажано!

Пробајте, и отворете кориснички профил сега!

Neteller туторијал за регистрација

Откако кликнавте на"НАПРАВИ КОРИСНИЧКИ ПРОФИЛ" копчето, ќе бидете пренасочени кон веб-страната Neteller.com
Кликнете на Зачлени се Бесплатноза да одите кон формуларот за регистрација.

Ве молиме обезбедете ги следните податоци 1
и кликнете2 Продолжи кога ќе бидете готови:

На Чекор 2, Ве молиме обезбедете ги бараните информации3
После тоа кликнете 4 Продолжи

Ве молиме, запомнете ги , запишете ги или испечатете ги Вашите 5 Акредитиви
и откако ќе го направите тоа
кликнете6Продолжи за да завршите со Вашата регистрација.

Зачувајте ги покажаните на екранот Акредитиви 7 на безбедно место.

Доколку веќе имате профил, само следете ги овие едноставни чекори
со цел да направите трансфер на средства кон BET-IBC

Клинкете наНајави се копчето:

Внесете ги1 деталите на Вашиот профил then click the 2 Најави се копчето:

На Вашата лева страна влезете во Трансфер на Пари:

Сега кликнете на Трансфер на Пари:

Во Pop-up прозорецот внесете ги следните податоци:
3Вашиоттаен ID
4Адресата на нашата NETELLER е-пошта е:
euro@bet-ibc.com за трансфери во Евра;
usd@bet-ibc.com за трансфери во САД долари
5 Сума за трансфер
6 Валута
7Вашето PS3838, SBOBET или Betfair Корисничко Име
После тоа кликнете 8 Продолжи

Neteller туторијал за регистрација

Откако кликнавте на"НАПРАВИ КОРИСНИЧКИ ПРОФИЛ" копчето, ќе бидете пренасочени кон веб-страната Neteller.com
Кликнете на Зачлени се Бесплатноза да одите кон формуларот за регистрација.

Ве молиме обезбедете ги следните податоци 1
и кликнете2 Продолжи кога ќе бидете готови:

На Чекор 2, Ве молиме обезбедете ги бараните информации3
После тоа кликнете 4 Продолжи

Ве молиме, запомнете ги , запишете ги или испечатете ги Вашите 5 Акредитиви
и откако ќе го направите тоа
кликнете6Продолжи за да завршите со Вашата регистрација.

Зачувајте ги покажаните на екранот Акредитиви 7 на безбедно место.

Доколку веќе имате профил, само следете ги овие едноставни чекори
со цел да направите трансфер на средства кон BET-IBC

Клинкете наНајави се копчето:

Внесете ги1 деталите на Вашиот профил then click the 2 Најави се копчето:

На Вашата лева страна влезете во Трансфер на Пари:

Сега кликнете на Трансфер на Пари:

Во Pop-up прозорецот внесете ги следните податоци:
3Вашиоттаен ID
4Адресата на нашата NETELLER е-пошта е:
euro@bet-ibc.com за трансфери во Евра;
usd@bet-ibc.com за трансфери во САД долари
5 Сума за трансфер
6 Валута
7Вашето PS3838, SBOBET или Betfair Корисничко Име
После тоа кликнете 8 Продолжи

ВО РЕД Е! Можете да се регистрирате сега, потребни се само 3 минути!

Предности по пристапувањето Skrill преку BET-IBC

  • VIP гаранција против измама
  • Сметки во повеќе валути
  • Посветен само на Вас VIP менаџер
  • Зголемени лимити
  • Намалени провизии при менување на валути

Доволно е кажано!

Пробајте, и отворете кориснички профил сега!

Skrill туторијал за регистрација

Откако ќе кликнете на копчето” НАПРАВИ КОРИСНИЧКИ ПРОФИЛ “, ќе бидете пренасочени на страницата на Skrill.com
Кликнете го Регистрирај се копчето за да го започнете процесот на регистрација.

Обезбедете ги следните информации:
1Детали за Профилот 2Лични податоци
и кликнете 3Продолжи кон Чекор 2 кога ќе завршите:

На Чекор 2, Ве молиме внесете ги 4потребните информации
потоа кликнете 5Прифаќам и Направи Кориснички Профил..

И тоа е сé, готови сте! Се што треба да направите е да ја проверите вашата е-пошта.

Ако веќе имате профил, само следете ги следните чекори
со цел да направите трансфер на средства кон BET-IBC

Кликнете на Најави се копчето:

Внесете ги 1Деталите на Корисничкиот Профил потоа кликнете на 2Најави се копчето:

Сега кога сте најавени, кликнете на Прати пари копчето

Во pop-up прозорецот внесете ги следните детали:
Адресата на нашата 3Skrill e-пошта:
euro@bet-ibc.com за трансфери во Евра
usd@bet-ibc.com за трансфери во САД долари
sgd@bet-ibc.com за трансфери во Сингапурски долари
myr@bet-ibc.com за трансфери во Малезијски рингити
gbp@bet-ibc.com за трансфери во Британски фунти
4Валута
5Сума на трансферот
Вашето PS3838, SBOBET or Betfair 6Корисничко Име
после тоа кликнете 7Преглед

Последното нешто кое треба да го направите е:
7Прегледајте ги и Потврдете ги деталите
8Внесете го Вашиот датум на раѓање за да ја потврдите трансакцијата
и за крај кликнете на 9Прати Пари копчето