ЧПП

ЧПП

Добредојдовте на BET-IBC секцијата за Најчесто Поставуваните Прашања. Тука можете да ги најдете одговорите на најчестите проблеми. Ве молиме осврнете се на листата подолу и кликнете на прашањето за кои сте заинтересирани - ќе бидете автоматски пренесени на соодветниот одговор:

П1: Зоштo треба да се облoжувам на VIP-IBC наместо на некој друг букмејкер?

О: највисоки обложувални граници

П2:Зошто треба да се најавам на VIP-IBC преку оваа веб страна?

О: најдобри шанси за спортски настани

П3: Дали можe да се обложувам со BET-IBC иако ставам само мали влогови?

О: Да, нашите услуги се достапни за сите обложувачи, без разлика колку мали се вашите влогови.

П4: Колку BET-IBC заработува од моите влогови?

О: Заработуваме провизија базирано на обртот кој нашите обложувачи го прават.

П5: Дали имате минимална сума за депозит?

О: Минималната сума за депозит е 100 Евра или истата вредност во долари или Британската фунта.

П6: Дали може да ми биде затворена корисничката сметка ако константно добивам?

О: Не, можете да се обложувате без разлика на тоа колку добивате или губите.

П7: Дали земате хонорар за посредници?

О: Не, нашите брокерски услуги се бесплатни.

П8: Која е разликата помеѓу "Given Credit", "Cash Balance", "Bet Credit" и "Outstanding"?

О: Вашиот депозит е прикажан како "Given Credit", кој било добивки или загуби се "Cash Balance" и "Bet Credit" е збирот од "Given Credit" и "Cash Balance". "Outstanding" се вашите облози кои се во тек.

П9: Зошто моите "Given Credit" и "Cash Balance" понекогаш се менуваат?

О: Она што го правиме од време на време, е тоа што ги ресетираме добивките и загубите ("Cash Balance") и ги додаваме или вадиме од “Given Credit”. Повеќето од нашите клиенти го бараа тоа и затоа сега го правиме истото.

П10: Како можам да го променам сметка корисничкото име?

О: Не можете да го промените корисничкото име, но можете да намесите дополнително корисничко име, кое може да се користи како алтернативно кога се логирате. 

П11: Како можам да ја променам букмејкер лозинката?

О: Во горниот десен агол, веднаш до Logout копчето има "Change Password" опција. За да ја промените, треба да ја потврдите старата лозинка и да ја впишете новата два пати.

П12: Ја изгубив лозинката на мојата корисничка сметка, што треба да направам?

О: Само оставете ни имеил на support@bet-ibc.com со вашето корисничко име и ние ќе го ресетираме за вас!

П13: Дали можам да влезам на VIP-IBC преку мојот мобилен телефон?

О: Да, VIP-IBC подржува обложување преку мобилен.

П14: Дали можам да префрлам средства помеѓу SBOBET и PS3838 крисничките сметки отворени преку BET-IBC?

О: Да, можете да поднесете барање за префлање средства од една сметка кон друга , со тоа ако сите ваши сметки се отворени со иста валута (Евра).

За да побарате трансфер помеѓу сметките, треба да ни пратите имеил (од имеил сметката преку која сте ги регистрирале вашите сметки), да ги наведете 2те кориснички имиња помеѓу кои сакате да ги префрлите средствата и сумата.

П15: Дали можам да го променам методот на плаќање (на пример да ставам депозит со Neteller, а да вадам пари преку Moneybookers)?

О: Да, можете, но постојат два услови – како прво,новиот слектиран метод на паќање мора да ја има истата имеил адреса. Второ, за да го потврдите новиот метод кој сеуште не сте го користеле, треба да направите депозит преку него барем еднаш за да ја потврдите корисничката сметка.

П16: Кое корисничко име треба да се даде кога ставам депозит или кога повлекувам пари?

О: Секогаш треба да го давате корисничкото име кое сте го примиле од нас на крајот на процесот за регистрација, никогаш корисничкото име кое сте го ставиле на SBOBET. Така да, форматот на корисничкото име треба да биде: pseur***** за SBOBET и 6eu07***** за PS3838.

П17: Како можам да го променам моето корисничко име на SBOBET?

О: На SBOBET, првиот пат кога ќе се логирате на вашата сметка, ќе се појави мал прозорец, кој вели дека можете да го креирате вашето име за логирање:

Истото можете да го направите и покасно, со кликање на Корисничката сметка најгоре на прозорецот и со одбирање на Create Login Name (трето од горе). Еднаш штом го внесете посакуваното корисничко име во одреденото место, кликнете на Провери Достапност копчето. Акосе појави зелен знак за штиклирање, можете да кликнете Confirm и вашето ново селектирано име за логирање ќе се зачува. 

П18: Како да направам комбо облог?

О: За да ставите комбиниран облог, откако ќе се логирате Mix Parlay секцијата на менито на левата страна. Најгоре на екранот, е прикажана листа на спортови достапни за комбиниран облог – слободно можете да ставите комбо облози на повеќе спортски дисциплини. Со кликање на коефициентите се додаваат селекциите на купонот.

П19: Колку селекции можам да направам во еден комбо облог?

О: Нема одреден максимум број слекции кои можете да да ги одберете за вашата Parlay комбинација. Сепак, постои максимум број на добивки: За фудбал и кошарка, максималните добивките не можат да прејдат 200 000 MYR (околу 50 000 EUR), за тенис 100 000 MYR (околу 25 000 EUR), додека пак за другите спортови е 50 000 MYR (околу 12 500 EUR).

П20: Не можам да се логирам на мојата Sbobet корисничка сметка, што да направам?

О: Ве молиме следете ги следните чекори за да повторно воспоставите нормално функционирање на вашата корисничка сметка:

1. Осигурајте се дека не сте конектирани на Интернет преку Proxy сервер (тест страна: http://www.whatismyip.com/)

2. Избришете ги cookies и избришете го cache на вашиот пребарувач.

3. Пробајте да се логирате на вашата корисничка сметка преку други пребарувачи (Firefox, Internet Explorer, Chrome итн.)

4. Крајното решение ако се останато не ви успее е едноставно да отворите нова корисничка сметка и да ја информирате нашата управа за вашиот нов ID од корисничката сметка.

П21: Која е минималната сума која можам да ја повлечам?

О: Минималниот износ на повлекување е 30 € или еквивалент во друга валута за Скрил и Нетлер. За повлекувања од трансфер на жица, минималниот износ е 100 € или еквивалент во друга валута.

П 22: Дали нудите трки со коњи??

О: Ние не нудиме трки со коњи, бидејќи ние сме агенти а не букмејкерите. Ако сте заинтересирани за понудата на букмејкерите со кои работиме, слободно отворете сметка на SBOBET или PS3838 и проверете го типовите на обложување и квотите. Може исто така да ја контактирате нашата поддршка преку разговор во живо или е-пошта (support@bet-ibc.com) и распрашајте се за можноста за отворање на сметка на Betfair со наша помош.

П 23: Колку е минималниот влог?

О: Минималниот влог на VIP-IBC е 1 евра, во SBOBET - 5 евра, а во PS3838 - 25 евра.

П 24: Колку е максималниот влог?

О: Максималниот износ на секој облог варира во зависност од секој специфичен облог, отворете SBOBET или PS3838 сметка и проверете ја максималната сума за облогот на кој сакате да се обложите.

П 25: Во која валута се достапни сметките?

О: SBOBET сметки се достапни само во Евра. PS3838 сметки се достапни во Евра, Американски Долари и Британски Фунти. Што се однесува до Betfair, може да Ви помогнеме само во добивање на сметки во Евра.

П 26: Може ли да се направи депозит преку Skrill во Американски Долари ако имам сметка во Евра?

О: Ние прифаќаме плаќање само во валута на сметката/профилот на играчот, за депозити преку Neteller и Skrill. Меѓутоа, може да прифатиме плаќање на нашата банкарска сметка во друга валута, и во овој случај ќе се применуваат таксите за размена на валута, а клиентот треба да ги покрие трошоците. Контактирајте нé на support@bet-ibc.com да организираме банкарски трансфер.

П 27: Како можам да ги повлечам парите од мојот профил/сметка?

О: Кога поднесувате барање за повлекување или трансфер на средства помеѓу сметки, ве молиме да обезбедите дека информацијата е точна, и дека формуларите се правилно попоплнети. Доколку има нешто неточно, тогаш барањето или ќе биде автоматски избришано од нашиот систем, или може да ви бидат наплатени повисоки давачки.

П 28: Дали SBOBET и PS3838 нудат казино во живо?

О: Да.

П 29: Може ли да се обложам на SBOBET ако живеам во Германија?

О: Да.

П 30: Кои земји се ограничени од страна на Betfair?

О: САД, Германија, Франција, Турција, Португалија. Контактирајте ја нашата поддршка со цел да научите како да пристапите кон Betfair од било која локација.

П 31: Може ли да се обложувам на фудбал?

О: Да, фудбалски облози се достапни на сите наши букмејкери.

П 32: Може ли да се обложувам на тенис?

О: Да, облози на тенис се достапни. Ако сте заинтересирани во понудата на букмејкерите со кои работиме, веднаш отворите сметка на SBOBET или PS3838 и проверите го типот на обложување и квотите. Вие исто така може да ја контактирајте нашата поддршка и да се распрашате за можноста за отворање на сметка Betfair, каде обложувања на тенис се исто така достапни.

П 33: Зошто добивам порака за грешка кога се обидувам да се најавам?

О: Постои голем број на причини зошто ова може да се случи, најчестата е пишување на погрешна лозинка и поврзување од недозволена локација. Ве молиме контактирајте ја нашата поддршка со пораката за грешка што сте ја примиле, и ние ќе Ви помогнеме да се реши проблемот!

П 34: Направив повлекување пред неколку часа, зошто се уште не сум го примил?

О: Исплатите може да се некогаш и подолги од вообичаено, бидејќи овој процес не секогаш зависи од нас, ние треба да чекаме од нашите азиски партнери и одложувања често резултираат од разликата во временските зони. Ве молиме за вашето трпение - тие никогаш не траат повеќе од 24 часа.

П 35: Направив депозит пред неколку часа. Зошто парите се уште не е кредитирани?

О: Нашето сметководство ги процесира сите плаќања навремено. Одложувања може да резултираат од прекини на застапнички сајт или од Skrill грешки кога не добиваме потврда по e-пошта. Без разлика, Ве молиме за трпение и Ве уверуваме дека вашиот депозит ќе биде обработен во најкус можен рок .

П 36: Кои гаранции ги имам јас дека сте сигурна и компанија од доверба?

О:

  • обложувач за обложување од 2007 година
  • брза, професионална & посветена услуга на клиентите;
  • тестирани решенија за обложување за високо-ризични играчи
  • гаранција за безбедноста на вашите лични информации
  • брзи депозити и повлекувања
  • стотици задоволни клиенти
  • извонредна репутација

П 37: Сакам да направам депозит. Која е вашата Skrill адреса?

О: Сите информации во врска со опциите на располагање за исплата на BET-IBC, вклучувајќи Skrill адреси и таксите може да се најдат тука: //bet-ibc.com/deposit-and-withdrawal-options/

П 38: Сакам да направам депозит. Која е вашата NETELLER адреса?

О: Ве молиме контактирајте со нашата Поддршка за Услуги на Клиентите со цел да Ви помогнеме да се организира депозит преку Neteller.

П 39: Сакам да направам депозит. Кои се податоците за вашата банка?

О: Ве молиме контактирајте со нас преку e-пошта (support@bet-ibc.com) да организираме банкарски депозит.

П 40: Што да правам ако профилот ми е блокиран?

О: Ако не можете да пристапите на вашиот профил, Ве молиме напишете ни e-mail на support@bet-ibc.com, вклучувајчи го вашето корисничко име и e-mail адреса за да се отвори сметка.

П 41: Може ли да се отвори сметка преку BET-IBC ако живеам во САД?

О: Жителите на САД не се прифаќаат.

П 42: Како можам да ја промена мојата PS3838 сметка од Азиски во Класичен приказ

О: Кликнете на копчето "Outrights" што се наоѓа во горниот десен агол на страницата.

П 43: Како се конвертира криптовалута?

О: За експресни депозити, ја користиме најниската стапка за изминатите 24 часа на coingecko.com. За нормални депозити, најниската стапка за изминатите 48 часа. Се пресметуваат и дополнителни 5% за конверзија на криптовалутата во валутата на вашата сметка.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!