Депозит / Повлекување

Важно!
Ве молиме, секогаш вклучете го Вашето корисничко име (НЕ прекарот кои може да се постави) како референца кога ќе го поставите вашиот депозит !

Депозитот ќе биде брзо кредитиран на Вашиот профил (за максимум неколку часа), без оглед на времето или кој ден е, бидејќи процесираме плаќања 7 дена во неделата. Skrill е услуга која е пријателски настроена кон обложувањето, и која е убедиво најбрз и апсолутно безбеден начин на плаќање. Можете да испратите средства на Skrill (Moneybookers) сметка преку банкарски трансфер или кредитна картичка, и процедурата е толку едноставна.

Адреса на плаќањетоВалутаМинимум ДепозитПровизија*Минимум повлекување на средства

Провизија*Време на Трансферот
Минимум повлекување на средстваEUR30€1.5%30€1%1-2 часа или повеќе во зависност од износот и барањата.
Други валути**
трансакција ИзносВалутаПровизијаВреме на Трансферот
Депозит / Повлекување0-99EUR5/10 EUR1-2 часа или повеќе во зависност од износот и барањата.
Повлекување 100 или повеќеEUR5 %

Депозитот ќе биде кредитиран на вашата сметка брзо (неколку часа максимум), без оглед на времето или работниот ден, бидејќи ние обработуваме плаќања 7 дена во неделата.

Адреса на плаќањетоВалутаМинимум ДепозитПровизија*Минимум повлекување на средстваПровизија*Време на Трансферот
За да ја добиете адресата на Neteller, контактирајте го центарот за поддршка на BET-IBC.EUR30€1.5%30€1%1-2 часа или повеќе во зависност од износот и барањата.
Други валути**
Тип на трансакција за BF/MB сметкиИзносВалутаПровизијаВреме на Трансфер
Депозит / Повлекување0-99EUR5/10 EUR1-2 часа или повеќе во зависност од износот и барањата.
Депозит / Повлекување / Трансфер од сметка на сметка100 или повеќеEUR5 %

Депозитите брзо се кредитираат на вашиот профил/сметка (за максимум неколку часа), без оглед на времето или денот, бидејќи ние процесираме исплати 7 дена во неделата.

ПоддршкаВалутаМинимум ДепозитПровизија*Минимум Повлекување на средстваПровизија*Време на Трансфер
Ве молиме пратете е-пошта на support@bet-ibc.com
со цел да се организира депозит преку EcoPayz.
USD30 $5%30 $5%
1-2 часа или повеќе во зависност од износот и барањата.
EUR30 €30 €
GBP30 ₤30 ₤
MYR140 MYR140 MYR
SGD50 S$50 S$

Ние не сме одговорни за било какви провизии кои се наплаќаат од Вашата банка или во случај на флуктуирачки девизен курс.

ПоддршкаВалутаМинимум ДепозитПровизијаМинимум повлекување на средстваПровизијаВреме на Трансфер
Ве молиме пратете е-пошта на
support@bet-ibc.com со цел да се организира депозит.
EUR
USD
GBP*
1002% (минимум 20€ или еквивалент во друга валута)1002% (минимум 40€ или еквивалент во друга валута)2-3 работни денови

Прифаќаме Bitcoin како метод за плаќање. По конвертирање во евра, ќе се применуваат таксите подолу.

Адреса на плаќањеТакса за депонирањеТакса за повлекување
За дополнителни информации и детали за процесот, ве молиме контактирајте нè на следнава е-маил адреса: support@bet-ibc.com или преку Разговор во живо опцијата на нашиот веб-сајт.1.5%1%

BET-IBC е ПРВИОТ агент кој ви овозможува да користите и други криптовалути покрај Bitcoin за вашите трансакции.

Адреса за наплата
Можете да правите депозити и повлекувања преку различни криптовалути како што се Ether, Ripple, Iota, Dash или Litecoin како и многу други, на ваше барање. За дополнителни информации и детали за процесот, слободно контактирајте нè преку е-маил на support@bet-ibc.com или на чет во живо (Live chat).

Ве молиме забележете

  • Центи не се кредитираат или префрлаат.
  • Горенаведените услови се однесуваат на барање за повлекување кои се врши еднаш неделно (ефективна временска зона земена во предвид е според зоната GMT + 2).
  • Сите дополнителни барања за повлекувања во рок од една календарска недела може да биде предмет на провизија од 3%, без оглед на опцијата за плаќање.
  • Обработката на повлекувањата може да потрае до 24 часа.
  • НЕ се прифаќаат играчи од САД.
  • Депонирање или повлекување на средства од сметка на Betfair не е можно преку банкарски трансфер.
  • Може да го повлечете само вчерашниот биланс, во спротивно може да се наплаќаат дополнителни 5%.
  • Ве молиме имајте предвид дека дололку Формуларот за повлекување или формуларот за трансфер помеѓу обложувалници е неправилно пополнет, вашето барање ќе биде автоматски избришано од нашиот систем.
  • Сите трансфери под 100 евра (или еквивалентни во други валути) подлежат на повисоки надоместоци.
  • **Сите трансфери во валути кои не се Евро се обработуваат со дополнителна такса од 5%.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!