Услови на Употреба

Следните рокови и услови се однесува на употребата на BET-IBC.

Овој договор ("Договор") треба да се прочита во целост од Ваша страна пред да го користите BET-IBC и услугите при посредувањето. Ве молиме, имајте во предвид дека договорот претставува правно обврзувачки договор помеѓу вас и BET-IBC (наведени како "BET-IBC", "нас", "ние"), кој поседува и работи со Интернет страницата која се наоѓа на www.bet-IBC. com ( "сајтот"). Веб-страницата BET-IBC.com ја работи компанијата IBC-Broker B.V., Pareraweg 45, рег. Бр. 1668 и е регулирана од, и со лиценца на Владата од Куракао.

Со кликнување на копчето "Поднеси", за време на регистрацијата на Вашата сметка, Вие се согласувате со роковите и условите наведени во овој Договор. Вие потврдувате дека разбирате дека Вашето неусогласување со овој договор може да резултира со дисквалификација, затворање сметка или правна постапка против Вас доколку се смета дека тоа е соодветно како што е подетално наведени подолу.

Општи услови

Како услов за користење, Вие се потврдувате дека:

 1. BET-IBC нема да има одговорност за било какви технички или човечки грешки кои би можеле да се појават кај некои букмејкерите, како и за сите активности преземени од нивна страна (вклучувајќи, но не ограничувајќи се на: одложено исплаќање, одложено разрешување на спор при облог, замрзнување на средства, затворањето на пазарот, поништување на облози). За последиците од било какво преземено дејствие што се случува на вашиот профил - Вие, како сопственик на сметка ќе ја преземе одговорноста.
 2. Не сте ограничени со ограничена правна способност.
 3. Имате над 18 години.
 4. Се согласувате да ни обезбедите одредени Ваши лични податоци (вклучувајќи, но не ограничувајќи се на: Вашето целосно име и презиме, е-маил, детали во врска со избраниот начин на плаќање), со цел
  да ги користите нашите сервиси.
 5. Од Вас бараме да доставите ЗСК (Запознај го својот клиент) пред да го изведете првото повлекување, што значи дека треба да ни доставите копија од Вашата лична карта и копија од сметка за режиски трошоци или потврда од банка. Оваа процедура е статутарно право и се врши во согласност со применливите регулаторни правни услови, кои исто така се поврзани со одредбите за спречување на перење пари.
 6. Обврската да проверите дали користењето на нашите услуги е дозволено со закон во вашата земја е исклучиво ваша.
 7. НЕ сте граѓанин на САД.
 8. Вие сте целосно одговорни за сите даноци кој може да се наплатат на добивки исплатени кон Вас .
 9. Вие потврдувате дека разбирате за можниот ризик од губење на пари кои произлегуваат од користењето на услугите и дека BET-IBC нема никаква одговорност кон Вас за било каква загуба .
 10. Ако сметката е финансирана од страна на некој друг, различно од лицето кое ја направило регистрацијата, BET-IBC автоматски претпоставува дека лицето кое врши депозити, да биде и ко-сопственик на сметката/профилот.
 11. Вие се согласувате да го држите името и лозинката на сметката тајни и доверливи, и да не дозволите некој друг да ги користи. Ако го затурите името и лозинката на Вашата сметка/профил, треба да известите BET-IBC агент за тоа веднаш.
 12. Вие потврдувате дека разбирате дека секое Ваше обложување направено преку нашите услуги во име на сметката и со лозинката, ќе се сметаат за валидни.
 13. Вие разбирате дека само 1 профил по букмејкер е дозволено. Обидот да се отвори втората сметка може да резултира со повисоки депозити и трошоци при повлекување.
 14. Вие разбирате дека можете да ги користите деталите за плаќањето да се финансира САМО ВАШАТА сметка како играч. Не Ви е дозволено да депонирате за вашите пријатели, членови на семејството, итн .
 15. Вие разбирате дека BET-IBC не е одговорен за какви било одложувања во обработка на плаќањата предизвикани од страна на давателите на плаќање или на букмејкерите .
 16. The Agreement and any matters related to it shall be governed by the laws of "BET-IBC". Each party irrevocably agrees that the relevant organizations of eGaming Curaçao shall have exclusive jurisdiction in relation to any claim, dispute or difference concerning the Agreement and any matter arising there from and irrevocably waives any right that it may have to object to an action being brought in those organizations, or to claim that the action has been brought in an inconvenient forum, or that those organizations do not have jurisdiction.

Сметки/профили

 1. Вие потврдувате дека за да можете да пристапите кон нашите услуги за обложување, ќе се бара од Вас да го завршите барањето за регистрација на сметка/профил како што е наведено на Сајтот.
 2. Ќе обезбедите целосни и вистинити информации во однос на сите детали и информации дадени од Вас кон BET-IBC.
 3. Должни сте да го информирате BET-IBC за било какви промени во вашите лични информации.
 4. BET-IBC го задржува правото да одбие некој облог или дел од облог без да даде објаснување во било кое време.
 5. BET-IBC го задржува правото да ја затвори Вашата сметка и да го исплати Вашиот биланс без да ви обезбеди причина за тоа во секое време. Во случај кога постои сомневање за измама направена на или преку Вашата сметка, парите можат да бидат замрзнати и истрагата може да трае неодреден временски период.
 6. Со ова потврдувате дека, доколку износот кој сте го уплатиле за отварање на сметката е понизок од износот кој е побаран, и/или точниот износ е постигнат со неколку уплати, на секој од износите кој е понизок од побараниот се пресметува фиксна камата како дополнување на стандардната такса.
 7. BET-IBC го задржува правото да исклучи било кој член од промоцијата за подароци доколку постои сомневање за обид за измама или доколку членот веќе профитира од други посебни услови.
 8. Ако било која сума е погрешно кредитирана кон Вас, ваша одговорност е да нé известите за тоа.
 9. Вие потврдувате да ги прочитате и да ги прифатите правилата на веб-сајтовите кои учествуваат во прифаќање/откажување на облози.
 10. Вие потврдувате дека разбирате дека букмејкерите може да Ви овозможат само 1 повлекување на секои 24 часа.
 11. Застапник е должен да генерира 5 пати поголем промет на неговите депозити пред повлекување, во согласност со нашата политика за спречување на перење пари. Во случај условот да не е исполнет, ние го задржуваме правото да наплатиме надоместок кој се одлучува за секој случај посебно или да го задржиме исплаќањето додека не се постигне потребниот промет.
 12. Играч е должен да се генерира 1 пат обрт на депозити пред повлекување, во согласност со нашата политика за спречување на перење пари. Во случај условот да не е исполнет, ние го задржуваме правото да наплатиме надоместок кој се одлучува за секој случај посебно или да го задржиме исплаќањето додека не се постигне потребниот промет.
 13. BET-IBC и неговите партнери/букмејкерите го задржува правото да побара 5 пати поголем промет пред да се повлечат средствата во случај на забележани невообичаени начини на обложување.
 14. Со ова, потврдувате дека BET-IBC има право да ги измени таксите за трансфер во одредени случаи.
 15. Ти, како клиент регистриран преку  BET-IBC или преку агент
  поврзан со BET-IBC, можеш да добиеш до 75,000 евра (или еквивалент на овој износ во други валути) дневно, согласно временската зона на билтенот, и на било која од твоите сметки за обложување. Доколку оствариш дополнителна добивка, добивката над овој износ, ќе биде задржана од страна на компанијата.
 16. Сите трансфери во валути кои не се Евро се обработуваат со дополнителна такса од 5%.
 17. Се согласувате дека доколку вашата сметка е суспендирана/исклучена, за повторна активација треба да депонирате најмалку 100 евра, американски долари или британски фунти (за стандардните сметки). Доколку депозитот е понизок од 100 евра, американски долари или британски фунти, може да ви се пресмета дополнителен надомест од 5 евра, американски долари или британски фунти.

Разно

BET-IBC го задржува правото да прават промени на овој договор или било кој дел од него во секое време. Ваша одговорност е периодично да ги проверите овие Рокови и Услови , за да се обезбеди дека се согласувате со нив, и вашата континуираната употреба на нашите услуги ќе се смета за ваше прифаќање на сите измени и/или промени на договорот.

BET-IBC