Стани агент на PS3838 (поранешниот Pinnacle) со BET-IBC!

Овој дел ви нуди шанса да станете агент на азиски обложивалници за некои од најдобрите компании на пазарот кои соработуваат со нас. Со клик на линковите подолу ќе можете да се регистрирате и да ги добиете сите неопходни информации за предностите на станување на наш партнер и остварување на вашите соништа. Сѐ што треба да направите е да се одлучите, да го пополните формуларот и веќе сте на добар пат.
Доколку:


имате пријатели кои би сакале да отворат онлајн сметки за обложување и сакате да им помогнете


имате пријатели кои имале сметки за обложување директно во обложувалниците и од било која причина таквите сметки ги затвориле, не сакаат да имаат директна врска со обложувалница или од било која друга причина им треба посредник за отварање на сметка


имате веб страница (или планирате да имате наскоро) на која можете да ги промовирате вашите услуги како агент за обложување


имате простор кој можете да го користите како простор за собирање на луѓе кои немаат услови за онлајн обложување кај најдобрите азиски обложувалници, најдобрите билтени и најбрзите и најпознатите размени на обложувања

...then време е да размислите да станете брокер и да почнете да заработувате уште денес преку станување на партнер на BET-IBC.
Доколку, по отварањето на овие линкови, сѐ уште имате прашања или нејаснотии, ве молиме контактирајте ја нашата поддршка на Чат (кликнете на сликата во долниот десен агол ) или дојдете на Skype (id: help.bet-ibc) или испратете ни е-маил на: support@bet-ibc.com. Ќе ни причини големо задоволство да одговориме на вашите прашања и да следиме како се вклучувате во групата на оние кои веќе ги почувствувале благодетите на оваа понуда.

Partner registration

About agent system

How to setup your activity

How it works and how you earn