Депозит / Повлекување

Взаемни-Букмејкерски Трансвери

BET-IBC - Еден Посредник Кој Владее Над Сите

Целосно искористете ги услугите на BET-IBC

Дали знаевте дека можете да префрлате средства помеѓу вашите SBOBET, Betfair и PS3838 кориснички сметки кои сте ги отвориле преку BET-IBC во Евра или US долар? Дали знаевте дека оваа услуга е целосно бесплатна (за барање на еден трансфер неделно секој дополнителен трансфер помегу букмејкери е подложен на 1% провизија, Betfair 3%/5%) и достапна за секого без исклучок? Единствениот услов да ја искористите оваа карактеристика е фактот дека минималната сума на трансвер не може да биде пониска од 100 Евра или US долар.

Ако сакате да префрлите средства од една кон друга корисничка сметка, сите што треба да направите е да пополните оваа едноставна форма.
Оваа одлична карактеристика е достапна за сопственици на SBOBET и PS3838 кориснички сметки во Евра или US долар (за да се избегнат провизии од девизниот курс на размена). Трите букмејкерски гиганти заедно ви даваат неограничени можности – повеќе спортски дисциплини, маркети за обложување во живо и обложувачки опции. Да го зголемите вашиот обложувачки потенцијал, ве советуваме да отворите кориснички сметки на трите горе кажани оператори ако до сега не сте отвориле, сите се добредојдени!

СО BET-IBC, НЕ МОЖЕТЕ ДА ИЗГУБИТЕ

BET-IBC