Aзиски Обложувачки Брокерски Систем

Aзиските Обложувалници имаат три нивоа на брокери:

  1. Супер Мастер Брокер
  2. Мастер Брокер
  3. Брокер

Само Супер Мастер Брокерите можат да прават финансиски трансакции со Азиската обложувалница директно.

Секој брокер може само да креира брокер кориснички сметки во следното ниво во брокер хиерархијата, што значи Супер Мастер Брокерите можат само да креираат Мастер Брокер кориснички сметки. Мастер Брокерите можат да отвараат Брокер кориснички сметки и Брокерите можат да прават кориснички сметки за играчи. As a Super Master Agent, BET-IBC can help you become an Agent if you are interested in the earnings potential of PS3838.

Моделот на заработување за брокерите е како следново: Азиската обложувалница зема провизија од облозите и дава можност за земање одреден процент за ризик од облозите на Супер Брокерите. Се разбира Супер Мастер Брокерот мора да направи "ризик депозит" во Азиската обложувачка канцеларија, за да гарантира исплата од победниците на облози. Супер Мастер Брокерот може да избегне специфичен дел од неговата обрска како и можност да осигура ризик на облозите на неговиот Мастер Брокер и Мастер брокерот го може истото со Брокерите.

Работите се исти и со акаунт балансот:

Bookmakers only work directly with Super Master Agents. This means that Super Master Agents transfer a certain amount of money to PS3838 and receive that amount of money as an account balance. Супер Мастер Брокерот тогаш може да го подели овој биланс на пари со неговиот Мастер Брокер и тие ја делат со своите брокери. На крајот на ланецот, Брокерите можат да регрутираат играчи и да им направат кориснички сметки.

Системот можеби звучи комплицирано, но ве осигурува дека не е одговорна само една личност за корисничките сметки на играчите - целата пирамида на Брокери ја поддржува. Депозитот и облозите од победите на муштериите се загарантирани без разлика што и да се случи. И ако последниот дел од ланецот - помеѓу најбитните играчите / спортските обложувачи, таа или тој си одлучува дали е задоволна/ен со неговиот брокер, целата пирамида ќе се сруши бидејќи овој бизнис зависи од персоналниот контакт. Брокерите со слаба репутација веднаш се наоѓаат надвор од оваа работа, без шанса за враќање.

Become a BET-IBC partner!