Подарок за играчи на високи износи

Доколку сте играч на високи износи – време е да добиете подарок!

Да ве запознаеме како функционира сето тоа! Подарок Get your Kickback via BET-IBC(или попознат како “бонус”) е многу едноставно со BET-IBC.
Вие, нашиот ексклузивен клиент, генерирате обрт додека се обложувате, врз основа на што BET-IBC добива провизија од обложувалниците. За да ја наградиме вашата лојалност, BET-IBC ви исплаќа подарок од 0.1% доколку остварите обрт* на одредено ниво.

На пример, доколку остварите вкупно 1,000,000 евра како вкупен обрт додека се обложувате на, да речеме Ps3838 во еден календарски месец, ќе добиете подарок од 1,000 евра**** кои ќе бидат додадени на вашата сметка кај претходно наведената обложувалница.

Каде можете да имате корист од ова?

Има неколку обложувалници во кои отвараме сметки за – Ps3838, BetISN и нашата најдобра платформа каде што можете да се обложувате на сите овие и на многу други со само еден клик – VIP-IBC.
Доколку сеуште немате сметка, само отворете една кај било која од најдобрите BET-IBC обложувалници и добијте го својот подарок.

Како да го добијам подарокот?

Еве што треба да направите за да повратите пари:

Ps3838

Даваме подарок или 0,1% од обемот** доколку вашиот месечен*** обем достигне или надмине 300,000 евра****
Пријави се за PS3838/сметка веднаш!

BetISN

Даваме подарок или 0,1% од обртот* доколку вашиот месечен*** обрт достигне или надмине 300,000 евра****
Пријави се за BetISN сметка сега!

VIP-IBC

Ова не е толку подарок колку што е исплата. Доколку вашиот месечен*** надомест достигне или надмине 1,000,000 евра**** ќе ви вратиме 50% од платената провизија.
Пријави се за VIP-IBC сметка сега!


Дали сте за?
Ако до сега сте се двоумеле да преземате високи вологови, сега е правото време да се одлучите и да ги искористите новите можности за плаќање од најдобриот брокер – BET-IBC.


* сите влогови се вклучени во обртот, без оглед дали се добиени или изгубени
** сите влогови, без оглед дали се добиени или изгубени, помножени со коефициентите се сметаат за обем
*** сметано за календарски месец
**** или еквивалент во друга валута

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!